Støbning af betongulv og anden betonstøbning

Hos Lund Byg og Anlæg ApS i Brædstrup, udfører vi betonarbejde og støbeopgaver for private og erhvervskunder. Vi tilbyder blandt andet støbning af betongulv og opbygning af fundament for kunder i blandt andet Horsens, Silkeborg, Vejle og omegn. 


En ordentlig betonstøbning stiller store krav til de faglige færdigheder. Med os som samarbejdspartner, er du garanteret et arbejde, hvor kvaliteten er i top. 

Vi udfører alt inden for støbning af beton; støbning af betongulve og sokler, samt opbygning af fundament. Vi er særligt specialiseret i at arbejde med flydebeton.

Støbning af sokkel og fundament i høj kvalitet

Fundamentet er den vigtigste del ved ethvert byggeri. Derfor gør vi også særligt meget ud af det, når der skal støbes fundamenter og sokler til  dit nybyggeri.

​Hvad for nogle betongulve kan vi tilbyde?

Vi tilbyder vores kunder i Midtjylland følgende ​støbeopgaver i beton:

  • Støbning af fundamenter og sokler
  • Støbning af betongulve til erhverv og industri
  • Støbning af beton for private

Betonstøbning for erhverv er meget populært og næsten standard i industrien. Dette skyldes, at betongulve er ekstremt slidstærke og ikke kræver nogen vedligeholdelse, når først gulvet er støbt. Støbning af beton er uundværligt i produktionshaller og lignende. Desuden er støbning af betongulv i garager også en næsten selvsagt løsning.

Kontakt os og hør mere om støbning af betongulv

Ring til os på telefon 22 12 10 12 og lad os få en snak om hvad du har behov for, eller hvis du er klar til at vi kommer ud og ser din opgave an, med henblik på, at give dig et uforpligtende tilbud. Vi kommer med et godt tilbud ved støbning af beton. Du er også velkommen til at skrive til vores e-mail td@lundbyg.com.

HVEM ER VI?

​Lund Byg og Anlæg ApS

CVR: 36398809

KONTAKT OS

​Telefon: 22 12 10 12

E-mail: td@lundbyg.com