Kloakmester udfører autoriseret kloakarbejde

Hos Lund Byg og Anlæg ApS står vi for effektive og holdbare løsninger på ethvert kloakproblem. Vi løser opgaver for både private og virksomheder i områderne omkring Brædstrup, Horsens, Silkeborg, Vejle og omegn. 


Stort og småt kloakarbejde tilbydes

Vores kloakmester klarer alle opgaver fra det tilstoppede afløb, der får toilettet til at løbe over, til utætte kloakledninger, der kan forårsage fugtskader i kældre og på fundamenter.


Skal der lægges nye kloakker på grund af nybyggeri eller tilbygninger, løser vi opgaven efter alle fagets regler. På landet og i sommerhusområder kan afløbsinstallationen ofte ikke tilsluttes en hovedkloak. Her kan vi i stedet anlægge en samletank eller et nedsivningsanlæg.

​Kloakarbejde kræver en autorisation. Vælger du Lund Byg og Anlæg ApS som samarbejdspartner, får du en autoriseret kloakmester, der tilmed har mange års erfaring inden for faget.

Vi løser opgaver for både private og virksomheder.

Kontakt vores kloakmester og få et uforpligtende tilbud

Ønsker du at høre mere om, hvad vores kloakmester kan gøre for dig, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på dit kloakarbejde, er du meget velkommen til at kontakte os. 

Du kan enten ringe til os på telefon 22 12 10 12, eller du kan skrive til vores e-mail td@lundbyg.com.​ Du er også velkommen til at høre mere om støbning af betongulv.

HVEM ER VI?

​Lund Byg og Anlæg ApS

CVR: 36398809

KONTAKT OS

​Telefon: 22 12 10 12

E-mail: td@lundbyg.com